مشاوره حقوقی رایگان - پنجره رو به همسایه

با سلام و خسته نباشید
بنده در آپارتمانی شمالی و در طبقه اول سکونت دارم که نورگیری ضعیفی دارد. پشت ساختمان حیاط خلوت داریمو میخواهم از آنجا پنجره ای رو به حیاط همسایه پشتی باز کنم. از نظر قانونی مشکلی ندارد؟ باید شیشه کار گذاشته شود یا بدون شیشه هم میشود. چون حیاط خلوت میباشد.
ممنون

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدم شما هموطن گرامی
همسایه میتونه از سمت خودش جلوی پنجره رو ببنده و اگر خرابی به بار بیاد شما مسئولی. بهتره از صاحبان حیاط اجازه کتبی بگیری.
موفق باشید.