مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام و خسته نباشید ، در سن 20سالگی به جرم ورود متخاصمانه به محفل خانه (با شاکی خصوصی که بعد ها شکایتش رو پس گرفت) و کاشت ماریجوانا و مصرف مواد مخدر محکوم شدم ، به قید شرط حکم آزادی مشروط گرفتم . آیا این به عنوان سابقه کیفری در پرونده من درج شده !؟؟؟؟ و در فرایند اخذ ویزا مشکلی بوجود نمیاره !؟؟؟ و بعد از طی چند سال از سابقه من حذف میشه !؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بستگی دارد که چند سال از قطعیت محکومیت شما گذشته باشد. اما ساده ترین راه این است که شما یک گواهی سوء پیشینه بگیرید تا متوجه شوید که هنوز در سوابق هست یا خیر. با درخواست شخصی شما از پلیس 10 این گواهی صادر می شود.