مشاوره حقوقی رایگان - وکالت قضایی

سلام خدمت شما .. ما درگیر یه شکایت از یه پیمانکار هستیم و چون منزل به نام مادرم هستش و داخل قرارداد هم اسم مادرم قید شده ایشون باید پیگیری میکردن که ایشون هم سرکار میرن و اصلا وقت نمیکنن پیگیری کنن تا اینکه به فکر وکالت افتادیم که بنده بتونم پیگیری کنم ، با مادرم رفتیم دفتر ثبت اسناد و ایشون یه وکالت نامه در مورد کارهای سازمانی اداری و ارگانی و قضایی از جمله طرح شکایت پیگیری شکایت تامین خواسته و کلیه کارهای قضایی کامل که تو اون زمینه تام بود به بنده دادن..
فردا وقتی که رفتم دفتر خدمات قضایی به من گفتن با این وکالت نامه فقط میتونی اداره اب برق گازی شهرداری چیزی باهاش انجام بدی ولی کارهای قضایی و داداگاهی فقط و فقط وکیل قانونی میتونه و شخص عادی نمیتونه حتی پیش رئیس هم رفتم و ایشون هم تایید کرد به دفترخونه زنگ زدم گفتم که خود دفتر خونه هم بی اطلاع بود و خیلی تعجب کرد که چنین قانونی گذاشتن .. اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید و بگید راهش چیه که بتونم وکالت بگیرم از مادرم ..ممنون

پاسخ ها :

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی :

سلام،حضور در محاکم قضایی صرفا توسط وکیل دادگستری امکانپذیر هست،بهترین راه عقد قرار داد با وکیل دادگستری هست