مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

با سلام و احترام
پدرم یه خونه مشارکتی با پدر بزرگم ساخت و بخاطر وامهای مسکن تمام ملک بنام پدر من بوده به مدت 12 سال در این حین پدر بزرگم فوت میکنه و پدرم بخاطر فشارهای خانواده مادرم ملک رو میفروشه و نصف پول ملک رو به مادربزرگم میده که سهم ارث بچه هاشو بده که مادربزرگم اون پولو برمیداره با پدر من شراکت میکنه و یه زمین میخره، از اون قضیه هم 20 سال گذشته حالا مادر بزرگم سهم ارثهارو نمیده و میگه مال خودمه و به بعضی از بچه هام میخوام بدم، حالا یکی از خاله هام از پدرم شکایت کرده که چرا مال پدرمو دادی به مادرم تو مال غیر فروختی

پاسخ ها :

بهاره حجت پناه منتظري

بهاره حجت پناه منتظري :

باسلام
با توجه به اینکه ملک به نام پدرتون بوده قانونا میتونستن بفروشن و فروش مال غیر قابل پیگیری نیست و در خصوص مادربزرگتون هم چنانچه به نامشون هست زمین میتونن تا زمانی که در قید حیات هستن به کسی مالی ندن بعد از فوت بین ورثه قابل تقسیم هست