مشاوره حقوقی رایگان - سنوات فرد فوت شده

سلام ببخشید خانم بنده فوت شده و هیچ بچه ای هم نداریم ... هر دومون کارمند شهرداری هستیم ... خانمم فرزند شهید هستش که مادرش هم در قید حیات هستش و حقوق شوهر شهیدش رو که میشه پدر خانمم رو میگیره ... البته مادر خانمم دوباره ازدواج کردن و شوهر دومش هم در قید حیات هستش ‌.. سنوات خانمم رو از اداره حساب کردن حدود شصت میلیون شد... حالا میخواستم بپرسم کل این سنوات شامل من که شوهرش هستم میشه یا مادرش ... البته یه چیزهایی شنیدم که یک هشتم به شوهر و مابقی به مادرش میرسه.. ولی میگن چون مادرش حقوق داره و دوباره ازدواج هم کرده کل سنوات به من که شوهر متوفی هستم میرسه... میشه راهنمایی کنید بی زحمت

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون بچه ندارید یک چهارم به شما میرسد انحصار وراثت گرفته اید مادر ایشان در هر صورت از اموال دخترش ارث میبرد مگر اینکه خودش رضایت دهد