مشاوره حقوقی رایگان - سلاح

سلام مجازات گرفتن فقط سه عدد فشنگ کلت چیه؟؟

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

دو نوع مجازات در سیستم کیفری داریم،مجازات قانونی و مجازات حکمی، مجازات قانونی برای هر جرم معمولاً دارای حداقل و حداکثر است که در قانون پیش بینی و تعیین شده است. اما مجازات حکمی به تشخیص قاضی دادگاه با در نظر گرفتن همه شرایط و جوانب از حداقل و حداکثر تعیین می‌شود.
مجازات قانونی برای جرم سلاح و مهمات جنگی طبق بند پ ماده 6 قانون مجازات دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز دو تا پنج سال حبس تعزیری است.
مجازات حکمی هم ممکن است تا یک سوم حداقل(یعنی 8ماه) حبس و یا به جزای نقدی تبدیل شود