مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

با سلام برادرم زندان شهرستان چابهار است و ما نیابت به شهرستان ایرانشهر گرفتیم و تمام مراحل کارشناسی انجام دادیم و اخر سر یکی رفته به جای صاحب سند خودشو معرفی کرده ولی امضا یا انگشت نزده حالا صاحب اصلی سند اوردیم اینها قبول نمیکنند حالا سند بازداشت است زندانی هم زندان است تاریخ بازداشت سند 28 برج 2 ولی حالا میگند ما این سند قبول نداریم برید یه سند دیگه بیارید این است عدالت سند هم بازداشت زندانی هم بازداشت حالا چه کار کنیم میگند برید دوباره نیابت بیارید لطفا راهنمایی کنید حالا ما سند دیگه نداریم چون سند ما کساورزی است حالا میگند باید باز پرس نیابت دهنده به شما نیابت مرزوعه بدهد این قاضی هم میگه من نیابت زمین کشاورزی نمیدم زمین ما هم 5470متر است حالا چه کار کنیم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام برای بازداشت سند دادگاه قطعا دلایلی دارد با این حال وقت از دادستانی بگیرید و مشکل خود را مطرح کنید