مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار

چند سالی با قرارداد پاره وقت ساعتی در موسسه ای کار کردم. موسسه تنها حقوق ساعتی طبق قرارداد به من پرداخت کرده بدون رد بیمه و پرداخت مزایای ضمن و رفاهی مثل بن، تعطیلات آخر هفته یا رسمی. پس از قطع همکاری به خواست موسسه، بنده در اداره کار بابت بیمه و سنوات و مزایای قانونی شکایت کردم. مسئول جلسه هیات تشخیص با استناد به این که حقوق مورد توافق در قرارداد بیش از حداقل قانونی است، مزایای مورد اشاره را غیر قابل پیگیری دانسته و مورد توجه و رای قرار ندادند و تنها خواسته را سنوات و بیمه تشخیص داده و مورد رای قرار دادند. در این شرایط آیا می شود طبق مستندات قانونی پیگیر مزایای ضمنی متناسب با میزان ساعات کاری باشم یا نه؟ یعنی توافق بیش از حداقل حقوق ناسخ قوانین پیرامون مزایای قانونی است؟ آیا می توانم به رای اعتراض کنم و خواهان رسیدگی به تعیین مزایای قانونی خود باشم؟ با استناد به کدام مواد؟ مچکرم

پاسخ ها :

اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار مطالبه حقوق کارگر اداره کار اعتراض به رای اداره کار