مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه برای استخدام

با سلام و احترام به وکلای عزیز بنده در یک درگیری که صرفا برای جدا کردن دخالت کردم متاسفانه یک طرف درگیری ماموران اگاهی بودند که من نفهمیدم و آن ها هیچگونه کارتی درنیاوردند و بعد از بازداشت به دادگاه رفتم و با فیش حقوقی ازاد شدم بعد از مدتی از طریق دادگاه کیفری حکم دادند به جرم تمرد به جای سه ماه حبس تعزیری مبلغ یک میلیون و هشتصد هزارتومان جریمه شده ام. بنده دانشجوی ترم دوم حقوق هستم و قصد دارم پس از اخذ مدرک امتحان قضاوت بدهم سوال این است با توجه به اینکه بنده اصلا تا الان به زندان نرفته ام آیا این جریمه برایم سابقه خواهد شد و روی امتحان قضاوتم تاثیر خواهد داشت؟ سپاس از زحمات شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ارتکاب این جرم سبب محرومیت اجتماعی نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آزمون قضاوت که در هر صورت می توانید شرکت کنید اگر سوء پیشینه بگیرند نیز معلوم نمی شود فقط زمان گزینش از شما سوال میشه سابقه دارید یا نه که باید حواست باشه بنویسید ندارم.
تا شما لیسانس بگیرید و آزمون شرکت کنید و اگر قبول بشید چند سال طول می‌کشه