مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو پس از 3 سال از طرف خودروساز

با سلام، سال 97 خودرویی از خودروساز پیش خرید کرده که موعد تحویل همان سال بوده ولی پس از گذشت 3 سال خودرو تحویل نداده و هیچ رسیدگی به درخواست بنده انجام نمی دهند. به کجا باید شکایت کنم؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تحویل مورد معامله بدهید

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام.
امکان طرح دعوی در دادگاه حقوقی وجود دارد.
لکن چنانچه خودروساز امادگی تبدیل به خودروهای دیگر را دارد، پیشنهاد می‌شود سازش نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هم از طریق سازمان تعزیرات می توانید شکایت کنید و هم از طریق دادگاه می توانید الزام به تحویل خودرو را تقاضا نمایید.