مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دختر بالای 18 سال

آیا دختر بالای 18 سال برای بیرون رفتن از خانه باید از پدر اجازه بگیرد و قانونا به اجازه ی او احتیاج دارد؟
بیرون رفتن از خانه به منظور تفریح با دوستان یا انجام کارها.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اصولا احتیاجی به اجازه نیست شما بالغ هستید و می توانید سر کار بروید.
اما بارها در پاسخ به دوستان گفته شده که مراقب تعصب و فضای فرهنگی خانواده باشید ایران پر شده از قتل های ناموسی و فرزند کشی و آزار و اذیت فرزندان مبادا به دلگرمی حمایت قانون با تعصبات کور خانوادگی درگیر شوید.

نصیری       عبدالکریم

نصیری عبدالکریم :

استان :

از نظر شرعی و اخلاقی بله ولی از نظر قانونی خیر لزومی به اجازه نیست مگر برای ازدواج دختر باکره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند اخلاق حکم میکند با هماهنگی خانواده نسبت به تفریح با دوستان اقدام شکد ولی در کل با توجه به رسیدن به حکم رشد هرگونه اقدامی که مغایر با شئونات اخلاقی نباشد منعی ندارد