مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه دادگاهی که نرفته ام

سلام. من سه سال پیش شکایتی کردم که در بار نخست نتیجه نداشت و بعد از به جریان انداختن دوباره در مرحله ای از من با ابلاغیه ثنا خواستار مدارک جدید شدند که نداشتم و نرفتم. در اسفند قبل زمان دادگاه مشخص کردند و ابلاغ کردند که چون احتمال بستن پرونده و نبود مدارک را دادم نرفتم. امروز شخصی تماس گرفت و مدعی شد. او به خاطر شکایت من در زندان است و من بروم با گرفتن مبلغی که در آن زمان از من کلاهبرداری شده بود. گرفته و در دفترخانه رسمی رضایت به او دهم. آیا نتیجه دادگاهی که من نرفتم، نباید به من ابلاغ می شد در سامانه ثنا؟ اکنون از رای آن دادگاه چطور متوجه شوم؟ من ابلاغیه دادگاه را دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما مراجعه کنید سیستم ثنا باید بشما ابلاغ می شد
حتما شده متوجه نشدید
در هرصورت اشکالی نیست ، رضایت شاکی خصوصی از موجبات تخفیف مجازات میباشد

نرگس  رهبري

نرگس رهبري :

سلام.به سامانه ابلاغ وارد شوید و باتوجه به ابلاغیه ای که دارید و شماره پرونده و شماره بایگانی که در آن است ابلاغیه های با این شماره وشعبه رو مشاهده کنید