مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض مجدد

بنده اعتراض هم ثبت کردم امکان دارد مجدد دادخواست تنظیم کنم یا باید منتظر رای دوباره دادگاه شوم

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

شما نمیتونین مجددا دادخواست تنظیم کنین ولی تاقبل از ختم دادرسی میتونین هرچندتا لایحه که خواستین ثبت کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر منظور شما تجدید نظر خواهی می‌باشد به آن رسیدگی می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی منتظر ابلاغیه رای دادگاه تجدیدنظر بمانید. البته که بنا به اصل اعتبار امر مختومه دیگر نمیتوانید همان دعوا را دوباره در محاکم طرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر رای صادر نشده باشد شما میتوانید دعوا را مسترد و دوباره دادخواست اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تجدید نظرخواهی نموده‌اید منتظر نتیجه تجدید نظر و اعتراض خود باشید