مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام.اگر زوجه محکوم به تمکین شود و رای قطعی شود و به منزل مراجعه کنه اما در رو باز نکنن و راه ندن چکار باید کنه؟ و آیا در این صورت مستحق نفقه میشه؟ چرا که زوج فقط بخاطر ندادن نفقه تمکین زده و قصد زندگی ندارد، زوجه چطور اثبات کند و درخواست نفقه کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با پلیس 110تماس و صورتجلسه شود .و سپس اطهارنامه برای زوج ارسال شود که مراجعه کرده ولی شما را راه نداده .پس از ان مطالبه نفقه نمایید .