مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم امنیت جانی زوجه

با سلام همسر بنده بعد از دعوای بگو مگو رفته نامه پزشک قانونی گرفته الان ادعا میکند که امنیت جانی ندارد به دروغ میگوید به خانه رفتم شوهرم مرا راه نداد چکار باید بکنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست ادعای خود را اثبات کند شما می توانید در مقابل دفاع و دعاهای ایشان دفاع نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، میتوانید عدم تمکین بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چه کسی ادعایی را مطرح می‌کنند باید دلیل داشته باشه و ثابت کند صرف ادعا کافی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همسرتان باید ادعای خودش را اثبات کند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
اظهار نامه ای مبنی بر اینکه به خانه برگردد تنظیم نمایید و سپس دا خواست تمکین بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام دعوای الزام به تمکین مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
ضمن انکار موضوع نسبت به دعوی الزام به تمکین با گواهی گواهان با ارسال اظهارنامه و یا دلایلی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تمکین را ثبت و پیگیری نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ارائه ادله از جمله شهادت شهود خلافش را ثابت کنید