مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید من 4 ساله تو عقد هستم و میخوام از شوهرم جدا بشم نزدیکی با هم داشتیم و من پرده بکارتمو از دست دادم راهی نیست که پدرم نفهمه من دختر نیستم و بتونم اسمشو از شناسنامم پاک کنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری