مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مطلقه از پدر

سلام. من 6 سال بود عقد کرده بودم و خودم 26 سال سن دارم و سال 93 عقد کردم و تازه اسفند 99 طلاق گرفتم و به خاطر بلاتکلیفی همه چیز رو بخشیدم حق طلاق دادند و باز هزینه برای طلاق پای خودم بود. حالا در این وضعیت من دختر 26ساله و بیکاری و نداری و الان هم صاحبخونه خونه اش رو میخواهد و پول رهن و اجاره خانه ام کم هست. چی کار کنم؟
اما پدرم که از وقتی چشم باز کردم جز نفرت کینه چیزی در دل من نگذاشته است و از بچگی کتک و حتی یک بار کار به کودک آزاری رسید و در حال خفه شدن بودم و تا الان هیچ پولی یا خوراکی یا ... به من نداده است. حتی ازدواج من هم حاکم نامه داده و دست او به دهنش میرسد و معتاد نیست کار دارد. تکلیف چی هست؟ ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

محمد   کوشکی

جناب آقای محمد کوشکی:

سلام
دو راهکار دارید
1. با مراجعه به کمیته امداد امام به عنوان زن بی سرپرست مشمول دریافت مستمری خواهید شد تا هنگامی که کار مناسب پیدا کنید یا از طریق کمیته به کار مشغول شوید.
2. در دادگاه حقوقی از پدرتان دادخواست دریافت نفقه طرح نمایید.