مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه دختر مطلقه از پدر بازنشسته که بدلیل سکته مغزی و قبلی و فلج نصف بدن در سرای سالمندانه

سلامً علیکم
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد و با احترام ،
اینجانب کارمند بازنشسته و جانباز30% جنگ تحمیلی ، ساکن : تهران به استحضار می رسانم :
1- حقیر داماد بزرگ خانواده و همسر دختر خانواده وبازنشسته هستم و درحال حاضر مستاجر می باشم . یک فرزند و همسرم در حال تحصیل دردانشگاه هستند که یک فرزندم دارای بیماری صرع است و درحال حاضر فقط با حقوق بازنشستگی خود و همسرم و انجام برخی امور متفرقه به لطف منان وبدون چشم داشت به حقوق سایرین در حال گذران زندگی می باشیم .
2- پس از ازدواج با همسرم ، پدر ایشان بدلیل عدم مراوده با اقوام وحتی فرزندان و از طرفی بدلیل عدم توانایی جهت مسافرت در مسیر های طولانی مانند تهران برای رفع مشکلات کاری ، از سال 1378 برابر یک وکالت تام ، انجام کلیه امور محوله خود را به من محول کرده که تا حدوی بیشتر هزینه های مربوطه را نیز پرداخت کرده اند .
3- با توجه به سکته مغزی و قلبی و شرایط حادث شده برای ایشان و با توجه به تعداد فرزند خوانده از همسران سابق و عدم ارتباط تنگاتنگ بین ایشان ، با توجه به وکالت در اختیار و موافقت خوانده از آذر سال 1390 تا کنون ،کلیه امور ایشان اعم از ، انعقاد قرارداد با آسایشگاه ،دریافت حقوق و پرداخت هزینه های مربوطه از جمله معالجه ودرمان ، تامین دارو،پوشک بزرگسالان، پرداخت عیدی به کارکنان آسایشگاه ، خرید میوه برای ایشان و غیره را انجام داده ام و بعضاً بدلیل کمبود حقوق بعضی از هزینه های جاری مانند معالجه زخم بستر خوانده وغیره از حقوق شخصی خودم و یا همسرم بوده که بنظرم این نشان دهنده حسن نیت ما نسبت به ایشان و ادامه حیات خوانده تا کنون است .
- بدلیل شرایط ایشان ، برای استحمام نیازمندکمک و نیز ویلچراست .
- برای صرف غذا بدلیل نداشتن دندان ونیز شرایط خاص صورت (ریختن غذا بیرون از دهان یا داخل حلق پریدن غذا) نیازمند کمک است .
- بدلیل عدم تمرکز و کنترل ادرار، پوکی استخوان و احتمال آسیب دیدن اندام، درنتیجه عدم امکان انتقال مدام به سرویس بهداشتی ، باید از پوشک بزرگسالان استفاده شود ( در شرایط عادی و مناسب بودن مزاج ، روزانه نیازمند حداقل3 عدد پوشک « هر8 ساعت یک عدد » و درصورت خراب بودن مزاج ، نیازمند استفاده ازپوشک بیشتری است ) ، که بدلیل خوابیدن طولانی مدت ، حساسیت بدنی ضرورت به تامین بصورت دایم است ( با توجه به وضعیت مزاجی خوانده و نوسانات مستمر قیمت ، پوشک بر اساس شرایط و نیاز توسط آسایشگاه تامین که در پایان ماه تسویه می شود).
- و نیز بدلیل ضعف بینایی، نیازمند عینک است ، بدلیل بیماری اعصاب ، قلب و قند خون ، نیاز به مصرف دارو دارد ، نیاز به دندان مصنوعی می باشد (تمام دندان ها خراب است) ،کلیه ها سنگ ساز و مشکل پروستات دارد ، پوکی استخوان نیز از موضوعات قابل توجه است که شرایط جابجایی مستمر ایشان را دچار مشکل می سازد ، هفتگی باید حرکات درمانی توسط فیزیوتراپ داشته باشد، بدلیل حضور بستگان ویا تماس تلفنی و طرح برخی موضوعات مختلف ، باید توسط روانشناس ویزیت شوند .
برابر اسناد پرداختی به آسایشگاه ، حق نگهداری خوانده در سال گذشته در اتاق عمومی آسایشگاه سالمندان ماهیانه معادل مبلغ 28.000.000 ریال ( بجز هزینه پوشک، دارو، درمان و تامین سایر نیازمندهای است) که هرماهه براساس اعلام مالی ،به همراه هزینه ماهیانه به حساب آسایشگاه پرداخت شده (امسال ماهیانه حدود 4میلیون تومان است )
یکی از 4 دختر ایشان که در همان بدو تولد و طلاق مادرشان ، با واگذاری حضانت کامل توسط پدر خانم به مادر به محلات عزیمت نمودند ودر حال حاضر دختر ایشان :
- در تهران دارای منزل بنام خودشان هستند ودر منزل مادرشان در محلات ، بدون پرداخت هزینه سکونت دارند .
- خودروی شخصی دارند وسرویس مدارس را انجام می دهند.
- دوره های آموزشی آرایش بانوان از جمله تاتو و... را طی نموده و در آرایشگاه خودشان مشغول کار هستند .
- ماهیانه 1 سکه طلا از همسران سابق جهت هزینه نگهداری فرزندشان دریافت می کنند .
- یکی از همسران ، جهت نگهداری فرزندشان ، ماهیانه مبلغ 500 هزار تومان به ایشان پرداخت می کنند.
- صیغه یکی از وکلای مشهور محلات است ،که کلیه امور طلاق ایشان را انجام داده (ماهیانه ، مبلغ 500 هزارتومان) .
- وی بارها پدر خانم من را تهدید کرده که تمام حق و حقوق خودم از بدو تولد تا کنون را ازتو می گیرم
- عدم تمکن واستطاعت مالی پدر خانم من (نداشتن ملک و املاک ، خودرو و غیره )واینکه تنها ممر حیات و زندگی ایشان ، فقط همین حقوق بازنشستگی خودش است ( حدود 41 میلیون می گیرد و همین حدود را به آسایشگاه می دهم) .
علیهذا با عنایت به موارد مطروحه و از طرفی علی الرغم تمایل قلبی خودم و همسرم جهت کمک به ایشان ، با توجه به :
سالم و سلامت بودن ایشان و داشتن شرایط ازدواج مجدد و ادامه زندگی به بهترین وجه با همسر دلخواه.
تضاد گفته های دختر مطلقه ایشان با موارد قبلی .
وضعیت حقوق پدر خانم و عدم وجود هر گونه مال و منال برای تامین نیازمندی های اولیه یک فرد زنده .
علیهذا در حال حاضر دختر خانم ایشان از طریق ارتباطات با وکیل در محلات به دادگاه خانواده محلات طرح دعوی نموده و یک طرفه ماهیانه درصدی از حقوق ایشان کسر و برای کمک به ایشان به دادگاه پرداخت می شود و بجای ایشان من باید این هزینه ها تقبل نمایم . با توجه به موارد معنونه درخواست همکاری برای کمک به ایشان را دارم .

با تشکر

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید از دادستان درخواست تعیین قیم برا ی پدر همسرتان بکنید
قسم وکیل دادگستری بگیرد و به رای غیابی واخواهی بدهد