مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت مفاد قرارداد توسط پیمانکار

با سلام.
احتراما مدتی پیش به عنوان کارفرما قراردادی بستم مبنی بر تولید و حمل و نصب دیوارهای پیش ساخته بتنی برای محصور کردن زمین و 4 عدد چک جهت تسویه قرارداد به پیمانکار دادم که 2 عدد از آن ها پاس شده و دو عدد دیگر هنوز موعد آن نرسیده است. در قرارداد درج شده کلیه خسارات وارده به دیوارها به عهده پیمانکار است وهمچنین تسویه کامل قرارداد باید بعد از رفع اشکال های احتمالی صورت پذیرد. این بند هم قید شده که کافه خیارات خصوصا خیار غبن از طرفین سلب و ساقط گردیده است. لذا خواهشمندم با عنایت به مطالب فوق و این که کیفیت کار پیمانکار بسیار پایین است و بدعهدی کرده و 5 روز دیگر موعد یکی از چک ها هست، آیا امکان شکایت بنده از پیمانکار و جلوگیری از برگه شدن چک‌ها وجود دارد؟ بهترین راه ممکن را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمد   کوشکی

جناب آقای محمد کوشکی:

سلام امکان جلوگیری از عدم برگ چک در این فاصله زمانی امکان پذیر نیست.
چنانچه کار وی از استاندارد پایین برخوردار است می بایست با تامین دلیل از طریق شورا و درخواست کارشناسی اقدام نمایید و بعد از آن با طرح دادخواست در دادگاه مطالبه خسارت نمایید