مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن چک سفید امضا همسر

سلام و درود و وقت بخیر.
بنده 5 سال پیش ازدواج کردم و مهریه 114 سکه بود و در حال حاضر مهریه به اجرا درآمده و بنده باید پرداخت کنم.
یک سال پیش بنده یک چک سفید امضا بدون مبلغ از همسرم بابت ضمانت دریافت کردم. آیا در حال حاضر بنده میتوانم از چک استفاده کنم و به اجرا بگذارم و طلب کنم؟ خللی در امورات قضایی مهریه به وجود می آورد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک ربطی به مهریه ندارد و می توانید طبق توافق اقدام کنید