مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغات در اینتستاگرام

سلام. من به خاطر کار اینترنتی مجبورم در اینستاگرام پیج بزنم و به نام شرکتی که در آن شاغل هستم و به دایرکت افراد بروم و تبلیغ شرکت رو برای آن ها بفرستم. بعد از فرستادن دایرکت به 10 نفر پیجی که زدم ریپورت میشود و دیلیت اکانت میکنم. خواستم ببینم زدن پیج و دیلت اکانت مکرر جرم به حساب می آید؟
من کار غیر قانونی انجام نمیدهم و فقط تبلیغ شرکت رو میکنم.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
چنانچه مزاحمتی ایجاد نکرده و شاکی خصوصی نداشته باشید مرتکب جرمی نشده اید.