مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر بنده در اینستا پیج دارم و برای رونق پیجم به یکی از پیج های کمی معروف تبلیغ دادم. و مبلغ 200 تومن براشون واریز کردم. تبلیغ منو انجام دادن ولی هیچکس فالو نکرد و این خیلی برام عجیب بود چون عکس بازدیدای پیجشون رو فرستاده بودن. ولی هیچکس فالو نکرد ایا راهی هست که من پولمو پس بگیرم.؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید یا شکایت کلاهبرداری و استفاده مال از طریق نامشروع