مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا ضمانتی

سلام یه چک سفید امضا به عنوان ضمانت از کسی گرفتم و نزدیک 800میلیون دادمش الان اون طرف زندانه باید چیکار کنم یکسال سود این پول چی میشه
800تومنم چی میشه
الان کسی جواب گو هم نیست
فقط یه پیغام گذاشته تو سایت دفتر قضایی که من یه چک سفید امضا به من داده و بده دست اون کسی که اون معرفی کرده همین

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام
اگر دلایلی برای اثبات موصوع دارید می‌توانید چک را به همان مبلغ تکمیل کرده و برای وصول اقدام نمایید.