مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا ضمانتی

سلام. من با دوستم شریک بودم. پول از من کار از اون. از یک سال پیش تا الان به صورت خرد خرد مبلغ نزدیک 700 میلیون به حساب او واریز کردم و بابت آن هم یه چک سفید امضا گرفتم. الان 5 ماه هست دوست من رو به زندان بردند و این که سود کاری که انجام داده به من داده نشده است. الان من چقدر باید مبلغ چک بنویسم؟ الان دیرکرد این پول هر ماه قانونی چقدر است؟ در ضمن ایشون یک پیغام در خدمات قضایی در سایت نوشته بودند که چون من در زندان هستم و دست من به جایی بند نیست یک چک سفید امضا پیش شما دارم که فلانی رو وکیل خودم قرار میدهم تا تحویل چک به ایشون صورت بگیرد. منظور او چی بوده است و من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما باید بابت مطالبت خودتون اقدام کنید تا قبل از مسدودی چک و طرح دعوی استرداد . 09127115605