مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه طلب

سلام
من از شخصی مبلغ 1.500 طلب دارم که 1 فروردین از طریق کارت به کارت واریز کرده،500 مابقی طلب من است جمعا 2.000، این شخص الان کرمان و من اصفهان، مابقی طلب من رو نمیده و دادخواست داده که به اشتباه مبلغ به حساب من زده به انضمام تامین دلیل که دادنامه صادر شده، اصلا برای 1.500 تامین دلیل داده میشه؟ دادگاه کرمان صلاحیت رسیدگی داره چون من شهر دیگه ام؟ در دفاع از خود و ضایع نشدن حق دادخواست متقابل بدم؟ چه راهکاری دارم حقم از بین نره

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام از با مدارک بدهکاری ایشان از خود دفاع نمایید و دادخواست مطالبه وجه به استناد بدهکاری ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.