مشاوره حقوقی رایگان - جابه جا شدن و انتقالی گرفتن سرباز امریه به یک شعبه دیگر از ارگان محل خدمت

سلام من سرباز امریه در یک نهاد دولتی هستم در یکی از شهرستان های استان تهران فوق لیسانس عمران سازه هستم و سرباز نیروی دریایی ارتش هستم و چون در محل خدمتم راحت نیستم و بهم سخت میگذره و از بی کفایتی مدیرم هم رنج میبرم میخواستم از این شعبه منتقل شم به یه شعبه دیگه که خیلی هم از تهران دور نباشه و بتونم رفت و آمد کنم به خانه ولی از طریق خود سیستم ارگان دولتی ای که در آن مشغول خدمت هستم تمام سلسله مراتب را رعایت کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و الان نمیدونم چکار کنم دقیقا نصف خدمتم یعنی یکسال از خدمتم گذشته و یکسال دیگه از خدمتم مونده حتی کار طبق رشتم هم بهم ندادن و نمیدن و الان تنها جایی که نرفتم این مساله را عنوان کنم خود ارتش هست لطفا راهنماییم کنید که راهی برای گرفتن انتقالی وجود داره و این که چکار کنم اصلا نمیخوام و نمیتونم تو این شعبه بمونم و خدمت کنم