مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره پنل مخابراتی وابسته به صدا و سیما

با سلام و خسته نباشید در تاریخ 1400/02/06 در ساعت 14.20 دقیقه پیامکی به دست من رسید که فرستنده ان پیامک از سامانه دولتی بود {.............} متن پیامک این بود برای تحویل کارت خود تماس بگیرید .......... ما تماس گرفتیم گفتن شما برنده خودر شدید برای ادامه ثبت نام باید از شرکت خریداری کنید ما طی 3مرحله در تاریخ 1400/02/06 مرحله اول به مبلغ 650 هزار تومان مرحله دوم 2 میلیون تومان و مرحله سوم 1.900 هزار تومان از شرکت به مبلغ کل 4.550 هزار تومان خریداری کردیم برای 7 کالا طی 3 مرحله به حساب دکتر ر.ر پول واریز کردیم یه سری دیگر از کارها را از طریق واتساپ انجام دادیم. کد قرعه کشی به ما دادند ...... که به شماره ...... ارسال کردیم همه کارهای ما رو خانم بنام الف و خانم ع انجام دادن از همان ابتدا بیان کردیم کلاهبرداری نباشه خانم الف گفتن خیر پیامک از سامانه دولتی است شماره تماس از تلفن ثابت است و تمام مکالمه های ما ثبت می شود و شما کد قرعه کشی و کد ارجاع دارید دارید اگر کلاهبرداری باشه میتونید پیگیری کنید. الان 2.5 ماهه که از ان زمان میگذرد فقط دو کالا به دست ما رسیده است البته قرار بوده به همراه هر کالا یک عدد تبلت بفرستند که نفرستادن هر چه قدر با شرکت تماس میگیرم یا پاسخگو نیستند یا هم جواب درست حسابی نمیدن. من از خراسان رضوی شهرستان بردسکن روستای ... این پیام را ارسال می کنم خانومم و شرایط این ندارم که به تهران بروم . ممنون میشم کار منو تا جایی که در توانتون است پیگیری کنید. خدا خیرتون بده .این سایت هم اتفاقی برام باز شد. کالا هایی که برام ارسال کردن اصلا ادرس نداره از اداره پست هم که سوال کردیم میگه برای همه کشور ارسال شده بدون ادرس مبدا هر دو کالا فرستندهن. پست پیشتازEMS نمایندگی ......... یکی در تاریخ1400/03/06 ارسال شده یکی هم در تاریخ1400/03/30 ارسال شده است فقط همین اطلاعات را دارم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. راستی یک ادرس هم همون موقع ازشون گرفتم تهران

پاسخ ها :

کلاهبرداری شرکت پنل مخابراتی کلاهبرداری با ترفند برنده شدن در قرعه کشی کلاهبرداری