مشاوره حقوقی رایگان - خرید دو دانگ مغازه با وکالت نامه

پدر بنده قبل از فوتش 2دانگ مغازه که از پدرش به او ارث رسیده بود را از برادرش با وکالت خریداری کرده اما متاسفانه سندش را به اسم خودش ثبت نکرده و هم اکنون در قید حیات نیست. اینجانب اقدام به ثبت سند به اسم پدرم کردم که بین وراث تقسیم شود که متاسفانه امکان پذیر نبود و اجازه ندادند. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام وکالت با فوت باطل میگردد از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید