مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمل هرویین

سلام وقتتون بخیر ما یکی از فامیلامون با خانومش به یکی از شهرهای دیگه به قصد سفر و رفتن به خانه دوستشان رفتند درانجا درهوقتی که این اقا خواب بوده و خبر نداشته خانومش با دوستشون 3کیلوونیم موادههرویین داخل ماشین جاساز کردن درهراه برگشت مامورا ماشین و میگیرن و موادهاهرو پیدا میکنند خانومش به گردن گرفته و گفته شوهرم بی خبرهبوده و تقصیر نداره حالا حکم شوهرش چیه؟ چندسال زندان و جریمه نقدی داره؟ههم بی خبر بوده هم بی سابقه و مصرف کننده هم نبوده!!هماشینش چی مصادره میشه؟هالانم با وثیقه هشتصدمیلیونی گفتن ازاده!!

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

بستگی به دلایل و مستنداتی و باز جویی های که صورت گرفته داره،و قاضی هر ادعایی رو بدون دلیل قبول نمیکنه

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

ماشین مصادره میشه و اگه ثابت بشه شوهر دخالتی در این موضوع نداشته تبرئه میشه ، البته خیلی بعیده معمولا این افراد هم به مجازات قانونی میرسند