مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی سند

سلام. من علیه یک نفر که امضا پدربزرگم را جعل کرده بود و یک سند ساختگی درست کرده بود، شکایت کردم. بازپرس امضا پدربزرگم رو به کارشناس ارجاع داد اما متهم که سند جعلی نزد او هست آن را جهت کارشناسی تحویل کارشناس نمیدهد. حالا تکلیف چی میشود؟

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

کارشناس این استنکاف طرف را در نظریه قید و تقدیم دادگاه می نماید. و این خود اماره بر صحت ادعای شما خواهد بود البته به شرط صحیح بودن سایر مدارکتان

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

عدم ارائه اصل سند به کارشناس توسط متهم میتواند اماره وقرائنی بر صحت ادعای شما باشد وبر ضرر متهم میباشد.