مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اصالت سند و دستخط

سلام
شخصی برگه ای تحت عنوان فروشنامه در اختیار داره که ادعا میکنه یکی از آشنایانش سال 92 یه واحد مسکونی رو در حضور 3 تا شاهد به ایشان واگذار کرده(شخص صاحب ملک سال 93 فوت کرده) در صورتی که اطلاع داریم این برگه فروشنامه چند ماه پیش نوشته شده ولی چند ماه زیر نور مستقیم آفتاب قرار داده شده همینطور زیر فرش
آیا امکان تشخیص اصالت برگه توسط کارشناس وجود دارد؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید موضوع به کارشناسی ارجاع شود تا اصالت یا عدم اصالت آن مشخص شود.