مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم خصوصی

سلام خسته نباشید. من 18ماه پیش تصادف کردم و توی کما بودم مسئله مطرح شد که من هپاتیت دارم. (چند سال پیش در دندانپزشکی هپاتیت گرفتم متاسفانه و همسرم مطلع بود و ازمایش دادن و ایشون هپاتیت ندارن دکتر گفت نوع خفیفی هست که قابل انتقال نیست و حتی بهم اجازه ی بارداری هم دادن و باردار هم شدم اما جنین قلبش تشکیل نشد سقط شد) همسرم از این هپاتیت خبر داشته، من و همسرم هردو توی بیمارستان بودیم خواهر همسرم به منزل ما میره و تمام زندگی مارو زیرو رو میکنه و مدارک پزشکی مارو پیدا میکنه و میبره پیش دکتر، دکتر هم میگه که چیزی نیستو طبق این ازمایشات قابل انتقال نیست و حتا برادر شما مبتلا نشده. اما اونها مدارک منو سرجاش نمیزارن و پیش خودشون نگه میدارن و همینطور همراه مادر شوهرم به خانه ی ما میرن و حوله های ما و خیلی از لباسهای من و همسرم و حتا 3تا شلوار از برادرم که منزل من بوده رو دور میندازن همینطور چند ماه پیش بدون اطلاع من میرن تمام وسایل مارو جمع میکنن و میبرن خانه ی خودشان من اصلا خبر نداشتم و بعد از یک ماه از طریق یکی از اقوام فهمیدم. حتا شخصی ترین وسایلمو نه پس فرستادن نه اطلاع دارم از وسایل شخصیم و وسایل زندگیم
سوالم اینه آیا می تونم از خواهر شوهرم به جرم تجاوز به حریم خصوصی و از مادرشوهرم به جرم دور انداختن وسایل و لباسهای شخصی خودم و برادرم شکایت بکنم؟
لطفا بهم جواب بدید ممنون میشم
(من بخاطر آسیبهای شدید و از دست دادن یک دستم و عملهای زیادی که داشتم طی این 18ماه قادر به مراقبت از خودم نیستم و در منزل پدرمم)

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر مدعای خود را بتوانید اثبات نمایید بلی. امکان شکایت وجود دارد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.