مشاوره حقوقی رایگان - فرزند پسر تحت تکفل مادر فوت شده

سلام
من 36سال دارم
مادرم کارمند تامین اجتماعی که بازنشست شده بود
من سن 1٨ سالگی متوجه شدم که یک کلیه بیشتر ندارم و همون یدونه هم بخاطر انسداد عمل جراحی سیتو پلاستی شد
چندسال بعد خودمو بیمه آزاد کردم و چون گرون شد بیمه کارگران کردم
الان ده سال و سه ماه سابقه دارم
چندماه پیش به علت تصادف مادر فوت شدن
بمن میگن شرایط از کار افتادگی را دارم و میخوام درصورتی اقدام کم که حقوق مادر رو بمن بدن
ولی میگن چون چون بیمه گذار بودی حقوق خودتو میدن نه مادر
اگر از کار افتادگیم تایید بشه حقوق خودم اگر بدن کمترین حقوق کارگری هست
درصورتیکه من میخوام حقوق مادر که بیشتر هست وصل بشه. آیا میتوانم درصورت تایید از کار افتادگیم حقوق مادر رو بگیرم؟
پدر هشتادو سه سال دارند و بازنشسته که حقوق بازنشستگی را که میگیرد ، یک میلیون هم از برادر قرض میکند تا بتواند قسطی چندساله را پرداخت کند. در ضمن برای نگهداری ایشان برایش زنی داریم میگیریم که بعد از صدوبیست سال با فوت ایشان حقوقش به این زن میرسد
باسپاس

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با مراجعه به دفتر خدمات بیمه تامین اجتماعی راهنمایی کامل دریافت کنید
اما به نظر شما نیتوانید مستمری مادرتان را دریافت کنید