مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزند زیر 7 سال

با سلام و احترام،
آیا پدر میتواند بعد از طلاق فرزند 1 سال را خود نگهداری نماید با توجه به اینکه قانون حق نگهداری فرزند زیر هفت سال را به مادر داده است و مادر شاغل می باشد و فرزند هم اکنون پس از پایان 9 ماه مرخصی مادر پرستار خصوصی دارد در منزل.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است. لکن چنانچه طرح دعوایی در دادگستری درخصوص حضانت نشده باشد این موضوع با توافق قابل حل و تغییر است یعنی پدر هم می تواند حضانت فرزند زیر 7 سال را قبول کند.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هرچندکه حضانت اطفال تاهفت سالگی بامادراست ولی اگر مادرشرایط حضانت رانداشته باشد وتربیت ونگهداری طفل به خطربیافتد دادگاه حضانت را به دیگران میسپارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما با طرح دعوا می توانید به حضانت برسید با داشتن یکسری دلایل محکمه پسند .