مشاوره حقوقی رایگان - انحلال قرارداد مالی

سلام به شخصي در دفترخانه وكالت كاری رسمی بابت امور حقوقی و ثبتی يك قطعه زمين داده ام. متاسفانه متوجه شدم كه ايشان وكيل دادگستری نيستند و دلال زمين می باشد. به همين دليل ايشان را عزل كردم. سئوالی كه داشتم اين است كه آيا قرارداد مالي ايشان از تاريخي كه ايشان را عزل كردم به بعدش منحل مي شود ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله قاعدتا از بین می رود اگر صرفا مرتبط با همان موضوع وکالت بوده باشد لکن اگر خدماتی را قبل از تاریخ عزل به وی انجام داده باشد می بایست با اثبات آنها به شما حق الزحمه اش را پرداخت کنید ضمن اینکه بهتر است برای وی یک اظهارنامه هم بفرستید. درخصوص متن اظهارنامه بهتر است با بنده تماس بگیرید.