مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت پارکینگ

با سلام. ساختمان ما دارای 3 طبقه ( همکف - اول - دوم ) و قدیمی ساز است که هر طبقه مالک جداگانه دارد من مالک طبقه اول هستم و این ساختمان تنها یک پارکینگ واقع در حیاط دارد که متعلق به طبقه همکف است و حالا ما قصد تخریب و نوسازی داریم.
آیا پارکینگ مستقر در حیاط برای مالک سهم خاصی از نوسازی آتی ایجاب میکند یا چون حیاط مشاعی بوده ایشان در تمام این مدت فقط قصد استفاده داشتند و حق دیگری ندارند؟ متشکرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر برای همه واحد ها پارکینگ تامین میشود ارجحیتی نیست