مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط اعسار

با سلام. یک تصادف داشتم و افت قیمت محکوم شدم و اعسار دادم قبول شد که مبلغی ماهانه پرداخت کنم. با اعتراض شاکی در تجدید نظر مبلغ رو بیشتر کرده و چند ماهی طول کشید تا پرونده به اجرای مدنی واصل شد. الان آیا اجراییه بلافاصله صادر میشود؟ جلب میتواند بگیرد یا من میتوانم درخواست تعدیل تقسیط بدهم؟
چقدر وقت دارم درخواست بدهم؟ آیا به همون شعبه بدوی ارسال میشود و این که راننده هستم به علت شیوع مجدد کرونا وضعیت اقتصادی خوبی ندارم رو شورا بدهم تایید کند؟ هزینه اش حدود چقدر میشود؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
برای تعدیل اقساط می بایست مدتی از حکم اعسار بگدرد.
می توانید به استناد نورم و تعییر در وصعیت معیشت خود، با ارایه مدارک تقاصای تعدیل اقساط نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام کنید