مشاوره حقوقی رایگان - واریز دیه به حساب دادگستری

سلام خدمت وکلای محترم. اینجانب پس از ارجاع رای دادگاه به همراه یک سری از مدارک مورد نیاز بیمه در خصوص پرداخت خسارت حاصله از تصادف جرحی به اینجانب اعلام نمودند پس از دو هفته مبلغ شما به حساب دادگستری واریز می شود. میخواستم بدونم آیا چنین چیزی داریم؟ دیه که شامل من میشود باید به اینجانب پرداخت کنند به حساب دادگاه واریز میشود و بعد من از اون طریق پیگیر باشم برای دریافت. منظور از این اقدام چیست؟ اصلا چنین چیزی داریم؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. چه مراحلی دارد من دوباره از دادگاه پول دیه تصادف را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،ازطریق اجرا احکام کیفری ،با پیگیری شما،بحساب شما واریز می گردد،