مشاوره حقوقی رایگان - حواله مبلغ دیه از بیمه به دادگستری

سلام، میخواستم بپرسم چرا دادگستری از همون اول از ما شماره حسابی نگرفت برای پرداخت دیه که حالا به حساب دادگستری بریزن؟!! و حالا که دیه رو به حساب دادگستری میریزن ما چیکار کنیم دیه رو زودتر به ما بدن و اینکه چقد طول میکشه دادگستری دیه رو برگردونه؟ ممنون

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

به اجرای احکام مراجعه نموده شماره حساب اعلام فرمایید معمولا طی دو سه روز انجام میگردد

مهدی آب پیکر

مهدی آب پیکر :

استان :

شما بعد از اینکه پرونده به اجرای احکام کیفری رفته برین و شماره حساب به مدیر اجرا بدین
الان جدیدا از کسی که مستحق دریافت دیه هست شماره حساب بانک ملی میگیرن