مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مورد اجاره به غیر توسط مستاجر

سلام. سر قفلی یک مغازه را در سال 85 از مستاجر قبلی خریدم. مالک در اجاره خط محضری قید کرده، مستاجر بدون رضایت کتبی موجر حق انتقال مورد اجاره به غیر را ندارد. اکنون مالک فوت کرده و میخواهم مغازه را به اجاره بدهم. چه باید بکنم؟ لطفا راهنمایی نمایید. ممنونم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه روابط موحر ومستاحر شما مشمول قانون سال 76 قانون روابط موحر ومستاحر میگرددلذا با فوت مالک باید وراث مالک را پیدا وچنانچه قصد تخلیه ملک استیجاری را دارد و حق انتقال به غیر از او سلب شده باشد می‬ تواند مراتب قصد انتقال منافع عین مستأجره به غیر را به مالکین وراث اعلام دارد تا چنانچه مالکین بخواهند خود منافع را از مستأجر خریداری نمایند و درصورت عدم توانائی و یا عدم تمایل آنان طبیعتاً مستأجر این حق را خواهد داشت که آن را به دیگری واگذار نماید