مشاوره حقوقی رایگان - کسر اقساط وام از ضامن

سلام. من و یک نفر دیگر سال 92 برای شخصی ضمانت کردیم و الان از همون سال تا الان اقساط وام رو پرداخت نکرده است. از پارسال تا الان کارت یارانه معیشتی من رو مسدود کردند. الان هم وکیل بانک گفته چون اون ضامن رو نمیتونند پیدا کنند تمام اقساط وام رو از من میگیرند. آیا چنین چیزی میشود؟

پاسخ ها :

کسر اقساط وام از ضامن عدم پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده وام ضامن وام