مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزندم

سلام من ازدواج موقت دارم از این ازدواج یه دختر دو ساله دارم نتونستم شناسنامه بگیرم میگن ثبت ازدواج از موقع بارداری پدر بچه غیب شده من چطور میتونم با مردی که اصلا دیگه وجودی نداره ازدواج دائم داشته باشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نیازی به حضور پدر نیست وشما میتوانیددرصورتیکه مدرکی بر رابطه زوجیت موقت خود ندارید دادخواست اثبات رابطه زوجیت وثبت ان در دفاتر اردواج وطلاق را بخواهیدو با اثبات ان اداره ثبت موظف به صدور شناسنامه خواهد بود جهت اخذ راهنمایی بهتر وراهکار حقوقی مناسب میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ثبت عقد موقت بدهید و با حکم دادگاه نسبت به ثبت صیغه موقت و اخذ شناسنامه اقدام کنید