مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن پمپ و مخزن آب در ساختمان

با سلام. من مالک طبقه اول یه ساختمان سه طبقه هستم. که طبقه سوم مشکل فشار آب داره. آیا پرداخت هزینه بابت گذاشتن پمپ و مخزن برای واحد من که طبقه اول هستم و اصلا مشکل کم آبی ندارم جزو هزینه مشاعات است و من باید پرداخت کنم یا خیر میتونم مخالفت کنم؟ آیا گذاشتن مخزن واقعا مشکل کم آبی رو حل می‌کنه یا هر سال هزینه تعمیر و مشکلات داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز باید هزینه را پرداخت کنید و هزینه چندانی جهت تعمیر ندارد