مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خرید پمپ آب در ساختمان

سلام. ساختمان ما چهار طبقه و تک واحدی هست. من طبقه اول هستم و هیچ مشکلی از لحاظ فشار آب ندارم. طبقه بالایی ها میخواهند پمپ بخرند و بگذارند و به من میگویند باید تقسیم بر چهار طبقه بشود و پول خرید پمپ و حتی هزینه هایش رو بدهی.
آیا من که طبقه اول هستم و فشار آب من هم مشکل ندارد، باید پول پمپ بدهم؟ نیاز ندارم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، هزینه مشترک، زا باید همه شرکا بپردازند، چون شما هم از همون لوله مشترک دارید استفاده میکنید