مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه در خانواده

سلام من دیپلم علوم انسانی هستم و پدرم جانباز هستش و من می خواستم بدونم برادرم یه سوءسابقه دارد اولین بارش هم هست من می خواستم بدونم اگر من برای گزینش نیرو انتظامی برم برای من مشکلی پیش نمی یاد

پاسخ ها :

گزینش نیروی انتظامی در صورت سوء پیشینه برادر تاثیر سوء پیشینه اعضای خانواده در استخدام گزینش نیروی انتظامی استخدام