مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اغتشاش در محل کار

سلام. بنده با 10 نفر از همکاران برای گرفتن حقوقمون به محل کار قبلی رفتیم و با سر و صدا خواستیم پولمون رو بگیریم و چون پول رو ندادند، ما هم از مدیر موسسه به اداره کار شکایت کردیم ولی ایشون از ما به جرم اغتشاش در محل کار شکایت کرده اند. جریمه اش چی هست؟
آیا میتواند کاری کند چون ما هیچ کار خاصی نکردیم و چون همکاران ایشون اون جا بودند ممکن هست بر علیه ما شهادت دروغ بدهند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به عدم سونیت مجرمانه از ناحیه شما وتجمع شما صرفا از بابت اخذ حقوق قانونی شما بوده ونیت دیگری نداشته ایید اگر این.مهم را اثبات کنید اتهامی متوجه شما نخواهد بود