مشاوره حقوقی رایگان - حق سرایداری

با سلام. پدر من 82 سال دارد و مدت 32 سال در خانه ی خان های قدیم سرایدار بوده است. الان خانه دست وراث هست و یک تکه زمین به متراژ 50 متر به پدرم دادند و همه امضا کردند و حتی شورا و دهدار هم مهر و امضا کردند الان وراث دبه کردند و میگویند ما زمین رو نمیدهیم. الان ما باید چی کار کنیم هیچ حقوقی به پدرم پرداخت نکرده اند.

پاسخ ها :

مريم حيدرى

سرکار خانم مريم حيدرى :

سلام تماس بگيريد
٠٩١٧٧٨٥٣٨٢٦

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

با سلام اقدام قانونی انجام دهید
می توانید از مشاوره بدوا استفاده کنید

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

باید دید متن اون کاغذ چی نوشته و این زمین رو بابت چی به پدرتون دادن اگه توش ذکر شده بابت کار یا.... میشه از طریق دادگاه علیهشون دادخواست حقوقی مبنی بر الزام به تحویل زمین بدی و آن شاءالله رای بگیرید