مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حق سرایداری به وراث

آقای x در یک ویلائی در ساحل دریا سرایداری عموی اینجانب را قبل از سال 1368 میکرد ضمناً قطعه زمین ما که همجوار عمو بود را نیز مانند بسیار از قطعات زمین اطراف مراقبت میکرد. در سال 1368 فوت شد. و دیگر کسی از زمین اینجانب مراقبت نمیکرد و حتی فرزندان این سرایدار به اشجار و زمین ما تعرض میکردند. یکبار سال 1388 هنگام ترمیم دیوارها فرزندان وی امدند و مانع از کارترمیم دیوار شدند که به دادگاه کشید. امسال نیز برادرم تصمیم گرفت دیوار ها را که ریخته بود ترمیم کند که باز فرزندان و نوه های وی نه تنها مانع کار شدند بلکه اقدام به تخریب بیشتر دیوار کردند و نامه ای به شهرداری نوشتند که تا حق سرایداری مارا ندهند نمیتوانند دیوار بکشند. آیا این افراد مشمول حق سرایداری میشوند و اگر میشوند چه گونه باید محاسبه و پرداخت شود. البته این محل از سال 1388 شهر شد قبلاً شهر نبود و بومیان این محل همه باهم فامیل هستند و هر کسی که بخواهد دیوار ما را بکشد تهدیدش میکنند و اگر هم ما به دادگاه برای تخریب شکایت کنیم بدلیل تهدیدهای این قوم هیچکس حاضر نمیشودبر علیه انها شهادت دهد.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باتوجه به رابطه کارگر و کارفرمای باید پرداخت گردد لازم است به عرض برسونم که توافقات را هم در این زمینه باید درنظر گرفت واینکه آیا به ازای ساکن بودن هزینه ای پرداخت کرده