مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملک

با سلام و تحیات وافر.
بنده 3 ماه پیش یک ملک رو از شخصی خریدم که یک مغازه هم با آن بود ولی در قالب یک سند و بابت این قرارداد یک میلیارد و دویست پرداخت کردم. دیروز به شهرداری برای اخذ پایان کار مراجعه کردم و شهرداری گفت اصلا این مغازه به پیاده رو ورود کرده و باید عقب نشینی کند و فروشنده خودش در حیاط ملک این مغازه رو ساخته است. به فروشنده مراجعه کردم حاضر به فسخ و دادن خسارت نیست. ملک هم در اختیار اون مستاجری هست که قبلا خودش با او قرارداد بسته است.

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

چنانچه در قولنامه مغازه نیز صراحتا موضوع معامله قرارگرفته باشه
با اخذ گواهی از شهرداری مبنی بر تعریض و فقدان جریمه میتونی اقامه دعوی کنی اما چنانچه موضچع معامله ششدانگ پلاک ثبتی باشه
نمیشه مطالبه کرد

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

دادخواست فسخ بده قسمتی ازملک درمعبرشهری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید قرارداد فی مابین بررسی گردد.علی ایحال اگر مغازه جزء مبیع می بوده می توانید از طریق اظهارنامه مراتب فسخ را اعلام نمایید متعاقبا جهت دادخواست قانونی اقدام فرمایید
در صورت تمایل از مشاوره تلفنی استفاده نمایید
فرد