مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر مدیر ساختمان

سلام
زمان تمدید قرارداد اجاره است و موجر میخواهد در متن قرارداد اجاره یکی از مستاجرین را بعنوان مدیر ساختمان (پذیرش مسئولیت های مربوط به مدیر ساختمان) و همچنین ایشان را به همکاری با موجر جهت امور کل ساختمان چند واحدی برای کمک در امور فروش چند واحد از جمله نشان دادن ساختمان به خریدار ان و... را بدهد چه متنی باید در قرارداد نوشته شود که مستاجر بعدا نتواند از مسئولیت داده شده شانه خالی کند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت تنظیم قرارداد به وکیل مراجعه کنید در خواست متن و لایحه در دادراه لحاظ شده و توسط وکلا ضورت میگیرد